Teaterdirektør for en enkelt dag

Har du en ubændig lyst til at give den i rollen som dommer i Teater V’s store tre-i-een manuskriptkonkurrence for nye talenter, så mød op på …


Har du en ubændig lyst til at give den i rollen som dommer i Teater V’s store tre-i-een manuskriptkonkurrence for nye talenter, så mød op på søndag 7. januar fra kl. 11 – 19.

Af Flemming Saugmann.

red@lokalavisen-va.dk.

Pr-foto.

 

Vi vil gerne forkæle alle de teaterglade mennesker som vælger at bruge hele deres første søndag i 2018 på hjælpe os med at vælge hvilken dramatikerspire der skal vinde ”Publikumsprisen”, samt, hvilket af finalens tre manuskripter vi skal producere, i næste sæson.«

Sådan lyder den glade invitation fra Teater V’s direktør Pelle Koppel. Og det han taler om er teatrets store manuskriptkonkurrence for debuterende dramatikere, der søndag 7. januar afholdes for 5. gang – og afgøres ved et storstilet finalearrangement,

 

Kom og vær med hele dagen

Så har du lyst til at give den i rollen som teaterdirektør for en dag, så koster det kun en flad 20’er, hvis du møder op på Teater V søndag 7. januar lige fra kl. 11 – 19.

Her kan du nemlig være med til at kåre vinderen af teatrets »Dramatiske Debut«, hvor tre stykker er nået til finalen – og hvor vinderen kåres af en kompetent jury… sammen med tilskuernes publikumspris.

 

Din stemme måske afgørende

For som publikum på finaledagen får du mulighed for at opleve alle skitserne, og der er forplejning i løbet af dagen, afsluttende med et aftensmåltid og en øl/eller vand efter den sidste reading.

Desuden kan du som publikum, når du har set alle tre readings, også stemme på din personlige favorit og dermed være med til at uddele årets publikumspris på 15.000 kr. – samt være med til at bestemme, hvilket manuskript der skal ende med at vinde hovedprisen på 100.000 kr. og få sit vindermanuskript opført allerede til efteråret

 

Tre spændende finalister

Så kom og giv din stemme tilkende, og vær med til at præge udviklingen af dansk teater.

De tre manuskripter der kæmper om priserne, er: »500 timers intimitet«, skrevet af grafisk designer Andreas Kjærgaard – »Lyserød dyr i små bure«, skrevet af digter og vækstlagsdramatiker Jonas Reppel og endelig »John lennon er død«, skrevet af skuespillerinden Sophie Zinckernagel.

Du kan nederst på siden læse mere om både forfattere og forestillinger, der dyster om kroner og karriere.

Billetter KAN bestilles ved at skrive til: billet@teater-v.dk, eller købes med det samme via ”teaterbilletter.dk”.

 

Talentfuldt teater-trekløver

De tre dramatiker-debutanter, der har kvalificeret sig til søndagens finale er:

45-årige Andreas Kjærgaard, der er grafisk designer med eget firma »A«. Han er uddannet arkitekt og har tidligere udgivet tidsskriftet “Dokument«, fotobogen »The Danes«, samt medoversat og udgivet Kurt Vonneguts sidste bog. Andreas har desuden tidligere ejet og drevet et biludlejningsfirma og en sodavandsfabrik.

32-årige Jonas Reppel er digter og vækstlagsdramatiker. Han har, blandt andet, udgivet digtsamlingen »Jeg sover i hjertet af et samfund« på forlaget Blarb. Ved siden af skriveriet er Jonas i dag næsten færdig med en 3 ½-årig uddannelse til Social- og Specialpædagog.

Og endelig 34-årige Sophie Zinckernagel, der er uddannet skuespiller fra Skuespillerskolen ved Odense Teater, i 2013. Sophie har udover diverse roller på film og teater, blandt andet, modtaget en Årets Reumert Talentpris i 2014. Hun deltog også i »Dramatisk Debut 2016«, hvor hendes manuskript »Apocalypso« endte blandt de sidste 10.

 

 

 

 

Kommentarer