Olsen Banden fylder rundt

Nordisk Film tager hul på det nye år med en ny stor særudstilling i anledning af 50-året for den første film.   Af Flemming Saugmann. r …


Nordisk Film tager hul på det nye år med en ny stor særudstilling i anledning af 50-året for den første film.

 

Af Flemming Saugmann.

red@lokalavisen-va.dk

 

Hvis man elsker Olsen Banden – og hvem gør egentlig ikke det? – så bliver der ikke nogen bedre måde at starte 2018 på end at aflægge Nordisk Film på Mosedalvej et besøg.

For i anledning af 50-året for den første film – åbner Nordisk Film 6. januar for en ny Olsen Banden-særudstilling i Studie 4.

Det studie, hvor de fleste Olsen Banden-film er blevet optaget og som med sine 400 kvadratmeter kommer til at fylde fire gange så meget som det eksisterende univers.

 

100 udstillings-genstande

Særudstillingen, med mere end 100 udstillingsgenstande, bliver bygget op som en labyrint, der tager besøgende med på en rejse gennem Olsen Bandens velkendte univers.

Den nye særudstilling adskiller sig fra det eksisterende univers igennem sine nye – og mere autentiske – kulisser, hvor både størrelse og variation bidrager til en mere virkelighedsnær følelse af at færdes i en rigtig Olsen Banden-film.

Lige siden Nordisk Film sidste efterår åbnede dørene for sit særlige Olsen Banden-univers, har det myldret til med fans af den folkekære forbrydertrio.

Og det er denne succes Nordisk Film har taget til seriøs efterretning, når man efter nytår slår dørene op for en ny og fire gange så stor Olsen Banden-særudstilling i Studie 4, hvor de fleste Olsen Banden-film er blevet optaget.

Kommentarer