Kunsten er for alle

For ottende år i træk foregår kunstmessen ‘Kunst for alle’ i København. Denne gang i Lokomotivværkstedet. Den alsidige kunstmesse ‘Kunst for …


For ottende år i træk foregår kunstmessen ‘Kunst for alle’ i København. Denne gang i Lokomotivværkstedet.

Den alsidige kunstmesse ‘Kunst for Alle’ rykker til Lokomotivværkstedet på Otto Busses Vej 5A og slår fra fredag 6. oktober til søndag 8. oktober dørene op til tre intense dage med masser af kvalitetskunst.
150 kunstnere står klar til dialog med publikum i de originale og rustikke udstillingslokaler i Lokomotivværkstedet skråt over for Fisketorvet.
Det er ottende gang, ‘Kunst for Alle’ finder sted i hovedstaden. De deltagende kunstnere er både professionelle, etablerede kunstnere og nye talenter. I år udstiller mere end 40 for første gang på messen.
‘Kunst for alle’ har hovedvægt på billedkunst, men også sten- og bronzeskulpturer, keramik, glaskunst og ikke mindst fotokunst er repræsenteret.
Et børneværksted er bemandet med kunstner Grethe Tranberg under hele udstillingen, og kunstneren Kathrine Van Godt vil dagligt have workshop for børn.
Kendetegnet ved ‘Kunst for alle’ er, at publikum kommer helt tæt på kunsten og kunstnerne. Arrangør og kunstnerisk leder Charlotte Jensen udvælger deltagerne, så der er kunst for enhver smag.
I Lokomotivværkstedets 10.000 kvadratmeter har hun i år skabt et åbent rum til et intimt kunstmøde.
»Det møde er en vigtig del af hele konceptet. Samtidig er weekenden en god mulighed for, at kunstnere kan netværke på kryds og tværs,« fortæller arrangør Charlotte Jensen i en pressemeddelelse.

Kommentarer